Bemutatkozás

KAPOSSTIL KFT.

Erdészeti és kertészeti gépek szakkereskedése

Cégünk 1993-óta van jelen a kereskedelemben, és egyben forgalmazza a jól ismert német STIHL cég csúcsminôségű faipari és erdészeti termékeit.

Üzleteinkben a STIHL gépek széles választéka megtalálható.

A STIHL termékek forgalmazásán kívül azok garanciális és azon túli javítását,és szervizelését is rövid határidővel vállaljuk.

A cégünk mottója a szolgáltatás központú értékesítés, vagyis az, hogy a Vásárlóink számára teljeskörű segítséget nyújtsanak szakembereink.

Minőségbiztosítás

A szigorú minőség csak az egyik fontos elemét képezik az átfogó, az egész világra kiterjedő minőségbiztosítási rendszerünknek, amely már a beszállítók kiválasztásakor kezdetét veszi. Egyetlen gyártóként a motoros fűrészek mellett a vágóeszközöket is mi magunk gyártjuk.

A fűrészláncokat “svájci precíziós munkaként” a STIHL Wilben található speciális üzemében állítjuk elő.

A STIHL magnézium-présöntvény üzeme Prümben nem csak a saját választékunk számára fejleszti ki és állít elő termékeket, hanem számos ipari és járműgyártó konszern részére is.

A STIHL termékeket rendszeresen ellenőrzik bel- és külföldi intézmények, amely vizsgálatokat azért végeztetünk el, mert azokat saját tesztprogramjaink folytatásának tekintjük. Nagyon fontosnak érezzük a semleges intézetek véleményét – nem utolsó sorban ügyfeleink érdekében. Az intézetek a tanúsító plakettek kiadásával igazolják a STIHL gyártmányok magas minőségi színvonalát és példás biztonságtechnikai kialakítását.

Környezetvédelem

A kert- és talajápolásban felhasznált motoros fűrészek és motoros berendezések gyártójaként a STIHL rá van utalva az ép és egészséges környezetre, így különös mértékben kötelezettsége az olyan üzletvitel, amely révén a környezetet érő káros hatások a lehető legalacsonyabb szinten tarthatók. A folyamatok és a termékek kibocsátásának csökkentése rendkívüli fontossággal bír a társaság életében.

Társaságunk az erőforrásokat kímélő termékeket fejleszt ki, amelyeket a létező legfejlettebb technológiával gyárt. A STIHL az egész világon vezető szerepet játszik a környezetbarát motortechnológia kifejlesztésében.